Christmas With Daniel O’Donnell

De carrière van Daniel O’Donnell omvat nu meer dan 30 jaar en hij blijft fans over de hele wereld verrassen met zijn productieve opname- en touractiviteiten, en hij blijft een van de meest succesvolle artiesten van de UK Album Chart. ‘Christmas With Daniel O’Donnell’ is een liveset, die afgelopen december werd gefilmd en opgenomen in het Dublin’s Convention Centre, tijdens Daniel’s uitverkochte concerten. Bij het concert is Mary Duff, Mary Duff, de vaste zangpartner van Mary Duff, aanwezig, evenals speciale gasten The Presentation Choir die optraden in ‘Britain’s Got Talent’, het Rathdowney Choir en de Billie Barry Stage School.

Daniel is een van de meest productieve artiesten van de UK Album Charts, met meer dan 4 MILJOEN exemplaren verkocht in het VK dit millennium, en hij brak zijn eigen wereldrecord in 2017 door de eerste artiest te worden die ten minste één nieuw album in kaart bracht een jaar in Artist Albums Chart gedurende 30 opeenvolgende jaren.

Daniel O’Donnell heeft dit millennium meer dan 4 MILJOEN exemplaren verkocht in het VK. In het Verenigd Koninkrijk heeft Daniel tweeëndertig Top 40-albums verzameld, waaronder zestien Top 10-albums, waarvan veertien uit deze eeuw, een prestatie die door geen enkele andere artiest is bereikt en een trend die zich zal voortzetten met ‘Christmas With Daniel O’Donnel’.

Demon Music Group (DMG) is gespecialiseerd in de productie en marketing van vinyl, cd’s en digitale muziek en is de thuisbasis van legendarische artiesten die over de hele wereld bekend zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *